Velkommen alle madglade mennesker. Denne blog vil komme til at indeholde en masse ting om mad, opskrifter, lækkert køkkenlir, anmeldelser af restauranter, forslag til temafester, menuer etc. Jeg vil skrive løst og fast om forskellige madoplevelser og betragtninger fra min egen lille madverden. Bon appetit - og lad os så få noget at spise
tirsdag den 12. januar 2010
Sødmælksfranskbrød - er skønt til en bette rullepølsemad
2 stk Sødmælksfransbrød
30 g gær
6 dl håndvarmt sødmælk
1 spsk fint salt
1 spsk sukker
50 g olie
omk. 1 kg hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling
birkes
* Opløs gæren en den lune mælk. Tilsæt salt, sukker, olie og melen og rør det sammen til en god og elastisk dej.
Lad hæve( gerne i 4 timer eller til dobbelt str) - del dejen i to og læg dem i bageforme og efterhæv til de er blevet dobbelt så store. Pensl med æg og drys med godt med birkes.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
skal bages ved 220 grader i ca. 30 min
SvarSlet