søndag den 24. januar 2010

Indkøbsliste uge 4

400 g. spinat
500 g ricotta eller hytteost
hvidløg
150 g. revet ost
8 store tomater
en håndfuld valnødder
1 pakke flødeost naturel
1 lille bæger cremefraiche
600 g sejfilet
4 porrer
6 store gulerødder
5 løg
180 g. knoldselleri
2 spsk smør
3 lauerbærblade
1 pk. safran
6 dl hvidvin
fiskebouillon
cayennepeber
2 dåser tomater
1/2 kg jordskokker
1/2 kg kartofler
2 økologisk citron
frisk timian
1 stor kylling
spidskommen
2 røde peberfrugter
2 avocadoer
saft fra 1/2 lime
1/4 tsk sukker
1 romainesalat eller lign
syltede chilier
1 1/2 kg ossobuco(kalve eller okseskank)
olivenolie
250 g bladselleri eller knoldselleri
1 lille dåse tomatpure
1 lille bundt persille
1 1/2 kg blandede rodfrugter(kartofler, selleri, pastinakker...)
1 l mælk
180 g hvedemel
2 æg
6-8 hvedetortillaer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar