torsdag den 28. januar 2010

INDKØSLISTE UGE 5

1 gulerod
1 bt forårsløg
1 porre
1 unghane eller kylling på 1 1/2 kg
4 store rørhatte(eller lign)
Olivenolie
hvide peberkorn(til friskkværnet peber)
11 æg
1 bt bredbladet persille
hvedemel
1 pk smør
300 g magert røget flæsk
3 1/4 dl creme fraiche
muskatnød
300 g gruyereost
tagliatelle
1 ps spinat
hvidløg
Friske urter: 2 kviste timian/rosmarin/salvie
2 lauerbærblade
1 flaske hvidvin + 1 1/2 glas
200 g hvide champignons
ris
2 cl cognac
4 store løg
1 1/2 l. oksebouillon
sorte peberkorn(til friskkværnet peber)
2 cl portvin
4 skiver godt brød
600 g laksefilet
1 citron(saften af)
2 skalotteløg
4 cl sherry
1 1/4 dl fiskefond
1 dl piskefløde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar