mad for food

Velkommen alle madglade mennesker. Denne blog vil komme til at indeholde en masse ting om mad, opskrifter, lækkert køkkenlir, anmeldelser af restauranter, forslag til temafester, menuer etc. Jeg vil skrive løst og fast om forskellige madoplevelser og betragtninger fra min egen lille madverden. Bon appetit - og lad os så få noget at spise

mandag den 15. februar 2010

Mad fra tv - Ugeplan uge 7

MAN:RIBOLLITA - Toscansk grøntsagssuppe. Se http://www.dr.dk/DR2/CamillaPlum/og-den-sorte-gryde/Opskrifter/2010/uds_1/20100202123103.htm
TIRS: Frikadeller. Sehttp://www.dr.dk/P1/Koplevskoekken/Udsendelser/2009/11/17150637.htm og Græsk vintersalat med feta. Se http://www.dr.dk/DR2/CamillaPlum/og-den-sorte-gryde/Opskrifter/2010/uds_1/20100202135925.htm
ONS:Gazpacho. Se http://www.dr.dk/DR2/Spise%20med%20Price/Programmer/Program11.htm?image=2
TORS:Rødtunge i papilotte med citronrissotto. Se http://www.dr.dk/DR2/Spise%20med%20Price/Programmer/Program11.htm?image=4
FREDAG:Daube. Se http://www.dr.dk/DR2/CamillaPlum/og-den-sorte-gryde/Opskrifter/2010/Uds_2/20100204152959.htm
Indsendt af Louise Møller Kjeldager kl. 02.04

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Mine helte og heltinder

  • BONDERØVEN - tager hatten af for hvad den mand kan af håndværk
  • NIGELLA LAWSON - for hendes fuldstændige anarkistiske forhold til hvad man bør spise og hvor meget
  • SKYE GYNGELL - vundet Årets kogebog i 2007 for kogebogen "Et år i mit køkken". Er en interessant kok, som har vundet flere priser( bla. "Time Out´s Best Al Fresco" og "Restaurant Award" i 2005). Nu fungerer hun som køkkenchef ved Petersham Nurseries Cafe , som er en gammel ombygget planteskole ved Themsen nær Richmond. Restauranten emmer af god smag og tjenerne går i gummistøvler
  • BRD. PRICE - elsker deres tilgang til maden og deres forhold til smør
  • CAMILLA PLUM- interessant dame, som går op i mad og råvarer, og ikke meget andet.
  • HUGH FEARNLEY WHITTINGSTALL aka LOUISES GURU- downsize´ende londonkok, journalist, madskribent, tv-vært og landmand med hang til "ægte mad"

Faste læsere

Min blogliste

  • Piskeriset på eventyr
    Alkoholfri drink med jordbær - En alkoholfri drink med jordbær er jo oplagt at lave her i jordbærsæsonen. Og så er det naturligvis endnu et af mine eksperimenter i forbindelse med det ...
    13 timer siden
  • Love and Olive Oil
    Strawberry Elderflower Tiramisu (with Eggless Mascarpone Cream) - A cross between classic tiramisu and a springy strawberry shortcake, this strawberry tiramisu has a dreamy eggless mascarpone cream and a splash of elder...
    3 uger siden
  • Tastespotting
    #441162 - Latkes Smoked salmon Board for Hanukkah - [image: 1085274] How to put together an EPIC Latkes, Smoked Salmon, and Caviar Board for Hanukkah craving more? check out TasteSpotting
    4 år siden
  • Tartelette
    How To Make Waffles Without a Waffle Maker - You are caught in a dilemma. You want to make waffles for breakfast and suddenly you remember that you don’t have a waffle maker. You are about to give u...
    7 år siden
  • tulipaner og tomater
    - Tulipaner og tomaters Sommersalg Asgilhøjevej 59 i Kongsgårde på Helgenæs, lige over for Brugsen. d. 15., 19. og 26. juli kl. 10-18
    7 år siden
  • MadFar | Opskrifter til hverdagskøkkenet
    - -
    8 år siden
  • Louilicious
    Franske fornemmelser - Mon Dieu! En rum tid er fløjet afsted og Kongeørnen og jeg har udvidet husstanden med en babyørn – som pudsigt nok bliver kaldt for Skinken. Nu tænker du h...
    9 år siden
  • Very Good Food
    Finally. - What I’ve been waiting for since before I started this blog back in January 2007 has finally happened: A Danish restaurant has been awarded with three Mi...
    9 år siden
  • Berlin Reified | Food, design and life in Berlin
    Statues and dragons (A day out in Potsdam) - In Potsdam, as in Paris, stone profiles play hide-and-seek between the trees. Broad gravel paths, verdant lawns hazed with weeds, and curlicued ironwork ga...
    10 år siden
  • Lotería Supper Club
    Holiday Dinner Saturday, December 17 - The next dinner will be Saturday, December 17. We'll get started with cocktails at 20.00, followed by a five course tasting menu. Having just returned from...
    13 år siden
  • Whisk: a food blog
    Clafoutis Normand (Apple and Cream Tart) - Clafoutis Normand is a delightful French dessert that blends the simplicity of baked custard with the richness of apples and cream. While purists might a...
    13 år siden
  • Food Snob
    Fäviken Magasinet, Järpen - ‘Is it right that I force my customers to kill a chicken at their table before I cook it for their dinner?’ This was how Magnus Nilsson, flushed with excit...
    14 år siden
  • MadGlad
    Ravioli med fyld af spinat, feta og parmesan - *Pastadej:1 æg3 æggeblommer100 g durummel130 g hvedemelÆg til penslingFyld:Stilken fra 1 broccoli25 g god feta (gerne lidt fed) 25 g revet par...
    14 år siden
  • Indigo! Genau!
    Basco5 - I går var jeg så heldig at nå at komme til Basco5 live paint og se hans udstillingen Ocsabs Journey på galleri Helvetikat. SÅ er du på Østerbro vejene, så s...
    15 år siden
  • Nicetoknow
    -

Blog-arkiv

  • ►  2014 (1)
    • ►  februar (1)
  • ►  2013 (2)
    • ►  oktober (2)
  • ►  2012 (13)
    • ►  oktober (3)
    • ►  maj (2)
    • ►  april (3)
    • ►  marts (5)
  • ►  2011 (17)
    • ►  november (12)
    • ►  oktober (5)
  • ▼  2010 (81)
    • ►  december (15)
    • ►  august (2)
    • ►  juli (5)
    • ►  juni (2)
    • ►  maj (9)
    • ►  april (9)
    • ►  marts (9)
    • ▼  februar (10)
      • Jeg er forelsket i to ældre mænd...
      • Franske makroner
      • OPSKRIFTER UGE 8
      • INDKØBSLISTE UGE 8
      • MADPLAN UGE 8
      • Indkøbsliste uge 7
      • Mad fra tv - Ugeplan uge 7
      • Opskrifter uge 6
      • Indkøbsliste uge 6
      • MADPLAN UGE 6
    • ►  januar (20)

Søg i denne blog

Sider

  • Startside

Om mig

Louise Møller Kjeldager
Rodskov, Denmark
Vis hele min profil
Fantastisk A/S tema. Temadesign af andynwt. Leveret af Blogger.