600 g oksebov eller klump
3 spsk olie
3 løg
12 fed hvidløg
2 tsk kommen
2-3 spsk delikatessepaprika
2 peberfugter
1 gulerod
1 persillerod
2 tomater
2 stængler bladselleri
400 g kartofler
suppepasta
et godt madbrød(mandag)
1/2 broccoli
2-3 stjerneanis
400g pasta(feretti)
400 g parmesan
4 store porrer(det hvide)
300 g skinke
50 g smør + 2 spsk
3 spsk mel
knap en l mælk
1 spsk dijonsennep
2 citroner
2 spsk frisk estragon
2 tykke skiver ciabattabrød
grøn salat
1-2 pakker friske pastaplader
800 gram torskefilet (eller anden fast, hvid fisk)
8 flotte store tomater
2 dåse flåede tomater
1 tsk. tørret oregano
Olivenolie
1 glas hvidvin
Salt, friskkværnet peber og sukker
1 bundt basilikum
3-4 spsk. pinjekerner
4-5 deciliter olivenolie
2 spsk. mel (med top)
Ca. 5 dl sødmælk
4-5 nelliker
1 laurbærblad
Revet muskat
3-4 cl rødvinseddike
2 spsk grov sennep
2 past. æggeblommer
2 1/2 dl planteolie
1 stort zittauerløg
50 g brun farin
2 lille glas jalapenos
1 lille bundt frisk koriander
2 store modne avokado
1 dl creme fraiche
1/2 rød chili
1/2 tsk spidskommen
600-800 g haket oksekød
4 gode burgerboller
lollo biondasalat eller lign
1 rødløg
4 skiver cheddar
Ingen kommentarer:
Send en kommentar