Velkommen alle madglade mennesker. Denne blog vil komme til at indeholde en masse ting om mad, opskrifter, lækkert køkkenlir, anmeldelser af restauranter, forslag til temafester, menuer etc. Jeg vil skrive løst og fast om forskellige madoplevelser og betragtninger fra min egen lille madverden. Bon appetit - og lad os så få noget at spise
mandag den 22. februar 2010
Franske makroner
Mal 150 g mandler til mel. Tilsæt 100 g mørk chokolade og blend den sammen med mandlerne.Tilsæt 250 g flormelis og 4 piskede æggehvider. Sæt makronerne på en bageplade med en lille tsk.
varm 1 dl. fløde op til kogepunktet- tilsæt 100 g mørk chokolade og lad den smelte i fløde. Lad massen køle helt af. Når massen er helt kold piskes den op til en luftig og cremet masse. Læg cremen mellem to makroner og server til en god kop kaffe
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar