mandag den 15. februar 2010

Indkøbsliste uge 7

500 g hakket flæsk og kalv
salt
1 stort løg, revet
1 æg
3 spsk. rasp
2 dl mælkpeber
1 tsk. Friskstødt allehånde
et finthakket fed hvidløg
lidt friskklippet timian
smør
2 kg oksetykkam
500 g stribet flæsk
7,5 dl aromatisk øl
6 porrer
6 gulerødder

Ribollitatil 10 personer
250 g kogte borlottibønner
250 g kogte canellinibønner, et løg, en chili og et laurbærblad til at koge med bønnerne
et stort løg i skiver
et blegselleri, i små stykker
en dåse flåede tomater
en stok Toscansk palmekål, eller grønkål, renset, blancheret og strimlet
en krydderbuket af laurbærblad, frisk timian, et bundt bredbladet persille, merian
Et overskåret hvidløg
italiensk madbrød i tykke skiver uden skorpe
hel parmesan

1 rødkål
2 dl olivenolie
2 citroner
Fåremælksfeta
Frisk oregano
Sort peber

½ kg modne tomater
1 stor agurk
Rød, gul og grøn peber efter smag
2-3 fed hvidløg
Ca. 1 dl god olivenolie
3 spsk. sherryvinaigre
2 tomaterrød og grøn peber
1 salatløg
½ agurk
Hvidt brød
Olivenolie
Fileter fra 2 rødtunger
2 fennikel
4 spsk semi dried tomater
2 spsk Nicoise oliven, udstenede
Frisk esdragon
Fennikelfrø
Sorte peberkorn
Hvidvin
350 g risottoris
1 løg eller den samme mængde skalotteløg
Ca. 2 ¾ liter hønsebouillon
Skal og saft af 1 øko citronsalt

2-3 store løg
6 spsk. Soya
1 spsk. hel sort peber
6 enebær
1 rød chili
2 laurbærblade
6 fed hvidløg
2 store spsk. groft salt
4 spsk. olivenolie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar