Velkommen alle madglade mennesker. Denne blog vil komme til at indeholde en masse ting om mad, opskrifter, lækkert køkkenlir, anmeldelser af restauranter, forslag til temafester, menuer etc. Jeg vil skrive løst og fast om forskellige madoplevelser og betragtninger fra min egen lille madverden. Bon appetit - og lad os så få noget at spise
lørdag den 4. december 2010
Låge nr. 4: Kandiserede citrusskaller
De lækreste seje og søde citrusskaller
Blandede appelsin og mandarinskaller skæres i strimler og koges næsten møre i rent vand. Derefter hældes vandet fra, og de koges op i frisk vand til de er møre
200 g rørsukker og 1 dl vand koges til sukkerlage, og skallerne hældes i gryden og koger til sukkerlagen næsten er væk. Hold øje med gryden-de brænder nemt på.
Når skallerne er færdige lægges de godt spredt på en bageplade og tørres over et par dage.
Skallerne kan bruges i konfekt, kager og som pynt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar