onsdag den 15. december 2010

Låge nr. 15: Brændvarm gammeldags hønsesuppe
















Læg en stor høne eller kylling i en gryde og dæk den med vand. Bring suppen i kog og skum. Til sæt 2 store persillerødder, 2 store gullerødder, 2 porrer, 4 lauerbær, 1 spsk sort peber og 1 spsk korianderfrø.
Læg låg på og dæmp varmen. Tag grøntsagerne op når de er møre, og lad suppen koge videre til hønen er mør. Si og skum suppen.
Lad suppen koge godt ind til en kraftig suppe. Skær grøntsager i tern og varm dem i suppen. Varm melboller og kødboller op i suppen. Husk at melboller ikke må koge.

1 kommentar:

  1. Hønsekødssuppe er altid et hit her i familien :)


    Hilsen

    Henrik
    http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/

    SvarSlet