tirsdag den 9. marts 2010

Super gode og luftige burgerboller

1/2 pak gær
3 dl mælk
1 dl fuldkornshvede eller havregryn
6 dl hvedemel(ca)
1 dl sesamfrø
ca. 1 spsk salt(groft)
Alle ingredienser æltes sammen og dejen står og hæver i en time
Derefter formes dejen til boller og vendes i sesamfrø- tryk dem lidt flade og læg dem på en bageplade klædt med bagepapir. Læg et stykke bagepapir over og mas dem yderligere flade med en bageplade på toppen. Lad dem hæve med bageplade 1/2 time.
Bages ved 200 grader i ca 20 min- de første 10 min bages med bagepladen på toppen

3 kommentarer:

  1. hvor mange burgerboller får man med denne opskrift?

    SvarSlet
  2. Da jeg lavede dem blev der til ca. 6 gode, lækre boller.

    SvarSlet
  3. rigtig rigtig gode:) nam nam

    SvarSlet