Velkommen alle madglade mennesker. Denne blog vil komme til at indeholde en masse ting om mad, opskrifter, lækkert køkkenlir, anmeldelser af restauranter, forslag til temafester, menuer etc. Jeg vil skrive løst og fast om forskellige madoplevelser og betragtninger fra min egen lille madverden. Bon appetit - og lad os så få noget at spise
tirsdag den 9. marts 2010
Pariserbøf med det hele
4 skiver godt madbrød
500 g. oksekød
4 æg
1 lille glas kapers
hakkede rødbeder
finthakket løg
friskrevet peberrod
salt/peber
olie/smør
Form 4 bøffer ud af kødet, og læg dem på en skive brød hver. Steg dem med kødetsiden nederst først, og derefter på brødsiden.
Steg 4 spejlæg - læg æggene på den færdigstegte pariserbøf.
Drys med kapers, hakkede syltede rødbeder, finthakket løg og friskkværnet peber
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar