Uhh jeg glæder mig til aftensmaden i dag. Opskriften kommer her:
100 g kogte kartofler moses og æltes sammen med 500 g farskød. Tilsæt 1 dl bouillon, 1 æg, 1 spak rasp og et revet løg og salt/peber.
Form farsen og læg den i et ildfast fad. Læg 6 skiver god bacon over.Hæld 3-4 dl bouillon ved og sæt den i en kold ovn. Bages i ca 1 time ved 200 grader.
Kartofler ridses på toppen. pensles med olie og krudres med salt/peber. Bages i ca 45 min ved 200 grader.
Sluk ovnen og lad farsbrødet stå i eftervarmen i 15 min. Si skyen fra og put den i en lille gryde. Rør 2 tsk majsstivelse ud i 1 spsk vand og pisk jævningen i skyen. Kog sovsen igennem og smag til med ribsgele
Sluk ovnen og lad farsbrødet stå i eftervarmen i 15 min. Si skyen fra og put den i en lille gryde. Rør 2 tsk majsstivelse ud i 1 spsk vand og pisk jævningen i skyen. Kog sovsen igennem og smag til med ribsgele
Ingen kommentarer:
Send en kommentar