Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl 500 gr grønne linser og kog dem i en gryde med løg, gulerod, chili, ingefær, 2 fed hvidløg og timian. Lad linserne simre i ca 20 min. Si væsken fra og tilsæt 2 spsk sherryeddike/cidereddike, 2 spsk soja og 2 spsk olie.
Del kyllingen i 8 stk. Krydr med salt og peber og steg den på en pande i olivenolie. Steg dem først på skindsiden i ca 4 min. Sæt panden i ovnen(eller flyt dem over i en bradepande, hvis du ikke har en pande der kan gå i ovnen. Steg dem fortsat med skindsiden nedad i ca 8 min. Bryststykkerne skal føles faste, og væsken fra kødet skal være klar . Tag dem ud af ovnen og lad dem trække i 5 min et varmt sted.
Persilleolie: 3 store bundter persille, 1 fed hvidløg, 2 dl olivenolie og salt og peber blendes sammen til en fin, flydende grøn olie.
Server kylling med linser, persilleolie og gode semidried tomater(og hvis man er ekstra vild kan man lave en hjemmelavet mayo til)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar