tirsdag den 22. oktober 2013

It´s alive

Det er den faktisk! Altså i live!Og den virker!
Jeg har taget skridtet videre i surdejsuniverset, og har nu kastet mig ud i en ny form for surdej til hvidt brød. Synes efterhånden jeg har fået rugbrødsproduktionen godt ind under huden, så nu går legen videre inden for boller og brød bagt med surdej. Jeg har allerede fået fremstillet et fantastisk grydebrød, som jeg er ret overbevist om at Emmerys ville være grønne af misundelse over.
Lige nu står der boller og hæver til i morgen. Dejen er lavet på en rest af havregrød, en smule kanel og økologisk hvedemel, så billeder på resultatet kommer i morgen. Opskrifter på brød bruger jeg generelt ikke mere(kald mig rebel), så jeg kan ikke komme med præcise mål. Men herre Gud, man må prøve sig frem.
Men her kommer dyret altså. Utroligt det kan blive til noget lækkert og spiseligt.


Opskriften kommer fra Hugh F.W. aka Mr. River Cottage. Jeg snyder en smule, og bruger en smule økogær på størrelse med en ært. Har endnu ikke mestret at få brødet til at hæve optimalt uden.

4 kommentarer:

  1. Hello! We are trying to contact you as we have an invitation for you. In case you are a facebook user, please send a message to our facebook page : https://www.facebook.com/Deligreco or provide us an email in order to send you your invitation :)

    SvarSlet
  2. Registrasi Sekarang dan Rasakan Sensasi nya!!! Banyak Bonus yang Kami Berikan

    SvarSlet
  3. B-O-L-A-V-I-T-A Bandar Judi Terpercaya dan Teraman di Indonesia

    SvarSlet