søndag den 13. november 2011

MADPLAN UGE: 46

MANDAG:Stegt kylling med grønne linser og persilleolie
TIRSDAG:Forloren hare med hasselbackkartofler og rødkålssalat
ONSDAG:Kødboller i krydret tomatsauce
TORSDAG: Tomatsuppe med dampet fisk og persilleolie
FREDAG: Verdens bedste Chili(Chili Johns Texas chili) m. creme fraiche 38 % og brød

INDKØBSLISTE:
1 kylling
kyllingebouillon
2 spsk soja
olivenolie
1 glas gode semidried tomater
bredbladet persille
hvidløg
100 g kogte kartofler
500 g hakket kalv/flæsk
2 æg
1 spsk rasp
2 skalotteløg
6 skiver bacon
2 tsk majsstivelse
1 spsk vand
ribsgele
kartofler
6 ds hakkede tomater
6 løg
muskatnød
200 g hvid fisk
1 kg oksebov i tern
stødt spidskommen
1 krus kaffe
1 øl
oregano
1 spsk hakkede jalapeno
2 ds chilibeans
spagetti
400 g hakket lam
2 hakkede røde peberfrugter
hvedemel
1 dl letmælk
1 chili
25 g smør
bladselleri
1 bg creme fraiche 38 %
1 godt brød
500 g fintsnittet rødkål
1 stort æble
50 g tørrede tranebær
40 g valnøddekerne
1 dl tranebærjuice
1 dl fløde 13 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar