tirsdag den 20. april 2010

Then we took Berlin vol. 2

"TAUSEND"
Vi ankom 4 personer til en suspekt beliggenhed under en jernbane, og med en stor metaldør med tallet 11 malet på. Men inde bag døren gemmer der sig et usædvanligt miljø, som i den grad emmer af rigtig god stil.
Bag navnet "Tausend" gemmer der sig den mest fantastisk og cool bar, og ikke mindst et fabelagtigt køkken.
Man træder som det første ind i baren, som har den største bardisk jeg nogensinde har set. Bag disken går der selvfølgelig meget nydelige og ikke mindst selvbevidste unge mænd rundt i et meget roligt tempo, og forbereder til aftenens rykind i selve baren. 
Selve loftet er hvælvet, som en gammeldags togvogn, og beklædt med adskillige lag af spejle og for enden troner en instellation af lys, formet som en motor.
I midten af baren ligger der en lille gang, som fører ind til den hyggeligste restaurant, med et åbent køkken, hvor 3 lydløse asiatiske kokke frembringer fantastiske og perfekte små kunstværker. Restauranten kan vel rumme små 50 mennesker, og de fem tjenere havde så stort et overskud og overblik, at vi ikke på noget tidspunkt manglede hverken mad eller vin. Tjernerne kom på skift hen til bordet, og vi fik aldrig stillet det samme spørgsmål to gange. De havde så styr på det. Det var også en fornøjelse, at man for en gangs skyld havde voksne tjenere, og ikke gymnasieelever der skal tjene til studierne.
Det er så svært at beskrive "Tausend" med ord - det skal opleves. 
For 2 flasker bobler, sushi, sticks, hovedret, dessert og kaffe, kom vi af med sølle 500 kr per mand. 
Efter middagen er der ikke andet at gøre end at sætte sig ud i baren, hvor man også må ryge, og nyde godt af det store og indbydende drinkskort. Jeg vil som det første anbefale en "Pink Mojito".
www.tausendberlin.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar