lørdag den 14. april 2012

Goddag speltpandekage

Nu er jeg normalt ikke fortaler for, at røre ved noget, der allerede er godt og fungerer. Nye tendenser såsom mayonaise lavet på mandler og andre underlige ting giver mig kropper. Så nej, jeg er ikke bange for de moderne, hvide dræbere(mælk, hvede os sukker). Men når man nu bor i Israel for tiden, og der lige har været en hele uge med Pesach(ingen mel, øl, gær etc), og man desuden bare SKAL have pandekager NU, så må man ty til andre metoder. Derfor speltpandekager, og som faktisk viste sig at være utrolig gode. En forstokket kogekone som mig kan åbenbart omvendes.

Speltpandekager ca. 6 stk

2 æg
2 dl mælk
1 dl øl
1 tsk sukker
1/2 tsk salt
ca. 200 gr fuldkornsspeltmelt(siet)
50 g smeltet smør.
Det hele røres sammen og hviler i køleskabet i ca. 1/2 time
Speltpandekager med galiamelon, kiwi, passionfrugt, jordbær  og honning.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar